Contact Us

stitchnknot@gmail.com

Felt Craft Series

icon


animalien


the faux bakery

the kawaii series

the secret garden

exclusive!


customized

Wednesday, April 13

The wingears triplets!

Tadaaa~~ Inilah koleksi terbaru animalien yang dikenali sebagai the wingears, kerana mereka mempunyai angel-like-wings sebagai telinga.

The triplets; pink Po, cream-colored Lo and orangey Bo

Mereka triplets berlainan warna, dengan style tersendiri; Po, wingears berwarna baby pink, seorang penggemar cherry. Lo pula wingears berwarna cream yang berhati besar. Dan akhir sekali Bo, wingears orange yang gemar memakai bright colored bow.

Bagi keychain/handphone charm the wingears, sizenya adalah lebih kurang 2.5x1.5 inci (lebar termasuk kedua-dua telinga). Kalau nak buat brooch pun ok.

Hmmm... bosan la asyik-asyik keychain dengan handphone charm saja kan? So, stitchNknot dah tambah product lain; tissue pouch the wingears dengan warna-warna yang sangat ceria! Tissue pouch ni sangat berguna untuk mengelakkan tisu poket anda jatuh bertaburan dalam beg dek kerana plastiknya terkoyak.

Tissue pouch the wingears dalam tiga variasi warna; merah terang, biru dan hot pink

Inilah rupa tissue pouch the wingears bila dah disumbat dengan tisu poket

Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan the wingears ni, bolehlah hubungi kami melalui email stitchnknot@gmail.com. Buat masa kini, stitchNknot hanya menjual barang-barang ready made seperti yang dipost di blog ini. Insya-Allah kami akan update harga terkini produk kami dengan secepat mungkin.
 

No comments:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Right floating menu

Shoutbox